regional-utveckling

Region Östergötland

Regional utveckling

Att leda sig själv när du är hela företaget

Digitalt eller på plats hos Almi Östergötland i Linköping

Kultur

Att bära många hattar och navigera genom dagliga utmaningar och långsiktiga mål är en företagares vardag.
Men hur skapar jag utrymme för alla roller som är kopplade till mitt företag? Var vill jag och återspeglas det i hur jag fördelar min tid idag?

Att leda sig själv och att hitta balansen för att hålla över tid är viktiga parametrar i företagandet och temat för träffen.

Här får du inspiration, verktyg och tips från Ina Knutsson i hur du kan leda dig själv som företagare och samtidigt hålla riktning för den kreativa processen.

Välkommen till frukost och registrering från klockan 08.00. Föreläsningen startar klockan 08.30 och avslutas senast 10.00.

Du väljer själv om du vill delta digitalt eller komma fysiskt till Almi Östergötland på Sankt Larsgatan 18 i Linköping.Valet gör du i anmälningslänken.

Ingen kostnad, men 300 kr om avanmälan inte kommit in senast dagen innan.

Varmt välkommen !

Framgångsfrukost är ett samarbete mellan Almi Östergötland och Region Östergötland och syftet är att ge dig som företagare inom besöksnäringen samt kreativa och kulturella branscher konkreta tips om hur du kan utveckla din verksamhet och samtidigt erbjuder vi dig en arena för nätverkande. Träffen är en del av Framgångslyftet som är ett affärsutvecklingsprojekt i Östra Mellansverige med fokus på att förbättra de små och medelstora företagens hållbara tillväxt och konkurrenskraft. I projektet ska fler företag dra nytta av regionens prioriterade områden för smart specialisering samt utveckla förmåga till omställning, förnyelse och förändringsledning. Detta i effektiv samverkan med och utveckling av omgivande stödsystem. Projektet finansieras av Almi, Region Östergötland och Europeiska regionala utvecklingsfonden

Kontakt

Petra NordinKulturstrateg, kultursamverkan, kulturarvEnheten för kultur