Stabsläge avvecklat efter olycka på E4:an

[2018-09-23]

En olycka med minst åtta bilar inblandade inträffade på E4:an i norrgående riktning i höjd med Löfstad. Region Östergötland gick upp i stabsläge och regional sjukvårdsledning etablerades.

Uppdatering 15.35: Stabsläget är nu avvecklat. En person har förts till Universitetssjukhuset i Linköping med ambulans.

Klockan 15.20: Det var runt 14.30-tiden i dag som larmet inkom om en stor trafikolycka på E4:an i norrgående riktning i höjd med Löfstad. Minst åtta bilar ska vara inblandade i olyckan.

Med anledning av det har Region Östergötland bekräftat allvarlig händelse och gått upp i stabsläge på regional nivå.

Regionens akutmottagningar är informerade och eventuellt drabbade kommer att fördelas mellan sjukhusen av TIB (tjänsteman i beredskap) och den regionala sjukvårdsledningen.

Textansvarig: Carolina Häggkvist, 010-103 77 85