Vill du göra skillnad för Ukraina?

Region Östergötland erbjuder alla flyktingar från Ukraina hälsoundersökningar, vaccinationer, krisstödssamtal och hjälp att få rätt vård.

Vi söker nu dig som vill jobba extra och har utbildning och erfarenhet som sjuksköterska.

Kan du ukrainska och/eller ryska får du också gärna höra av dig då vi kommer bemanna med en värd och vissa administrativa uppgifter på plats.

Du kommer att vara anställd på Flyktingmedicinskt centrum (FMC), där vi just nu håller på att bygga upp en organisation kring flyktingmottagandet från Ukraina. Ett av våra uppdrag på FMC är att erbjuda hälsoundersökningar, så kallad screening av personernas fysiska och psykiska hälsa. Flyktingarna finns utplacerade i hela Östergötland, och vi har som mål att erbjuda hälsoundersökningar i alla större kommuner, med start i Norrköping, Linköping och Finspång.

Arbetet är tidsbegränsat och förlagt till kvällar och helger. Vi söker dig som kan ta ett eller flera pass.

Sök jobbet som sjuksköterska

Vid frågor, hör av dig till halsoundersokningar@regionostergotland.se

Varmt välkommen med din ansökan för detta viktiga uppdrag!