Region Östergötland

Jobba på Kvinnokliniken i Norrköping

Kvinnokliniken

Vill du jobba tillsammans med oss för kvinnors allra bästa hälsa? Då är Kvinnokliniken på Vrinnevisjukhuset i Norrköping någonting för dig!

Det här är vi

Kvinnokliniken på Vrinnevisjukhuset i Norrköping omfattar gynekologisk slutenvårdskirurgi, dagkirurgi och gynekologisk mottagning. Stora delen av länets benigna operationer med inneliggande vård efteråt utförs här. Kliniken arbetar även preventivt och hälsofrämjande med till exempel preventivmedelsmottagning, ungdomsmottagning och gynekologisk cellprovskontroll för östra länsdelen.

På kvinnokliniken på Vrinnevisjukhuset finns mödrahälsovård, ultraljudsmottagning, förlossningsavdelning, BB och BB-mottagning. Här genomförs alla planerade kejsarsnitt för hela länets patienter. Patienterna på kliniken kommer huvudsakligen från Östergötlands län, men när det gäller den benigna kirurgin även från övriga länet.

Kliniken har cirka 200 medarbetare – som är läkare, sjuksköterskor/barnmorskor, undersköterskor, läkarsekreterare/vårdadministratörer och socialterapeutisk personal.

Vi ser forskning, utveckling och utbildning som viktiga delar av vår verksamhet. Tillsammans med kvinnoklinikerna i Linköping och Motala arbetar vi för vår vision "Tillsammans – för kvinnans bästa hälsa genom livet".

På Kvinnokliniken har vi en gemensam värdegrund som beskriver vårt gemensamma förhållningssätt:

  • Jag tar ansvar för min arbetsinsats och är viktig för helheten med patientens bästa i fokus.
  • Jag bemöter alla med respekt och bidrar till ett tillåtande klimat.
  • Genom att välja en positiv inställning sprider jag glädje.

Så här är det att jobba hos oss

Vi möter dagligen patienter som har behov av vård och vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande. Vi visar respekt och omtanke om både patienter och kollegor. Arbetet hos oss är utmanande och omväxlande, eftersom vi har både planerad och akut sjukvård.

Det är viktigt för oss att arbeta med utveckling och ständiga förbättringar för att kunna erbjuda den bästa vården för våra patienter och en stimulerande miljö för våra medarbetare. Vi strävar efter att alla yrken har möjlighet till egen karriärutveckling.
Du som har en grundutbildning som sjuksköterska och skulle vilja gå vidareutbildning till barnmorska, har möjlighet att söka utbildningstjänst hos oss. Det innebär att du behåller din månadslön under studierna.

Så här jobbar vi tillsammans

Hos oss arbetar vi både självständigt och i multiprofessionella team för att ge den bästa vården för våra patienter. Genom tätt samarbete ger vi patienterna bästa möjliga vård samtidigt som det bidrar till kompetensutveckling mellan kollegor.

Sedan 2017 arbetar vi för att få ett mer närvarande chefskap i stora arbetsgrupper, vilket ska leda till en mer hållbar arbetsmiljö för både medarbetare och chefer.
Som medarbetare är du vår främsta styrka och vi jobbar ständigt tillsammans för att skapa en arbetsmiljö där vi har goda förutsättningar att må bra, trivas och göra ett bra jobb. 

Sök utbildningstjänst hos oss

Utbilda dig till barnmorska - med bibehållen grundlön under hela utbildningen!

Utbildningstjänster är ett viktigt led i den långsiktiga kompetensförsörjningen inom hälso- och sjukvården. Därför vill vi erbjuda dig som sjuksköterska möjligheten att vidareutbilda dig till barnmorska – med bibehållen grundlön under hela utbildningstiden. Sök utbildningstjänst som barnmorska >>>

Kontaktuppgifter

Låter det spännande? Välkommen att höra av dig för mer information. Kontaktuppgifter hittar du i kontaktrutan på sidan.

Kontakt

Bild på Katri Nieminen

Katri Nieminen

Verksamhetschef

010-104 33 45

e-post

Patienter hänvisas till 1177.se