Region Östergötland

Jobba på vårdcentralen Vadstena

Vadstena

Välkommen till Vårdcentralen Vadstena. Hos oss får du alla de fördelar det innebär att arbeta på en mindre enhet, och du blir snabbt en i gänget. Vi tror att du uppskattar korta beslutsvägar och trivs med att vara delaktig i och kunna påverka utvecklingen av verksamheten.

Det här är vi

Vi är, och vill fortsätta vara, det första och självklara valet för våra listade patienter när de behöver vård eller professionell medicinsk rådgivning. Med hög medicinsk kompetens och omsorg om våra patienter, strävar vi efter att alla ska känna sig trygga hos oss och med våra medicinska bedömningar.

Vi som arbetar på vårdcentralen är läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, samtalsterapeuter, vårdadministratörer och personal på laboratoriet.

Så här jobbar vi tillsammans

Vår strävan är att patienter som kontaktar oss ska komma till den yrkeskategori som är bäst lämpad att bedöma symtom och föreslå korrekt handläggning och behandling. Vi är en handledningsintresserad vårdcentral och har ett nära samarbete med Vadstena kommun. Vi utför även medicinska bedömningar av patienter på rättspsykiatriska regionkliniken.

Vi ser förbättringsarbete och kompetensutveckling för alla yrkeskategorier som en självklar och en naturlig del i vardagen.

Så är det att jobba hos oss

På vår arbetsplats har vi ett öppet klimat och är måna om varandra. Vi träffas gärna utanför arbetet för att umgås och ha kul.

För att du ska trivas hos oss tror vi att du är flexibel och noggrann, uppskattar ett högt arbetstempo och kan möta människor i livets alla skeenden på ett fördomsfritt sätt.


Kontaktuppgifter

Anna Back, enhetschef 
anna.back@regionostergotland.se
Tfn 0735682867

Kontakt

Bild på Malin Johansson

Malin Johansson

Verksamhetschef

010-104 10 06

e-post

Patienter hänvisas till 1177.se

Sociala medier