Region Östergötland

Jobba på vårdcentralen Skänninge

Vill du jobba på en enhet med toppresultat både i patient - och medarbetarenkät? Då är vårdcentralen Skänninge stället för dig!

Det här är vi

Vårdcentralen Skänninge ligger i en av Sveriges äldsta städer och patienterna kommer från både tätorten och den omgivande landsbygden. Vi är den lilla vårdcentralen med det stora utbudet av tjänster. Vårt uppdrag är att bedriva både akut och planerad mottagning för befolkningen som är listad hos oss. Hos oss finns läkare, distrikts- och sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare, psykolog med flera. Dessutom finns sjukgymnaster och dietister knutna till vårdcentralen och vi har ett komplett primärvårdslabb.

Så här jobbar vi tillsammans

Vi jobbar traditionellt med väntelistor och vi har som målsättning att kalla alla patienter på väntelistan en gång per år för kontrollbesök både till läkare och specialistsjuksköterskor. Telefonrådgivning är en stor del av jobbet. Vi samarbetar nära med våra vårdgrannar, främst Lasarettet i Motala.

Så här är det att jobba hos oss

Vår arbetsplats har ett öppet klimat där alla är delaktiga och har olika ansvarsområden. Vi arbetar ständigt med förbättringsarbete och kompetensutveckling för alla yrkeskategorier. För att du ska trivas hos oss tror vi att du är flexibel och noggrann, uppskattar ett högt arbetstempo och kan möta människor i livets alla skeenden på ett fördomsfritt sätt. För läkare och vissa sjuksköterskor är också körkort ett krav.

Kontaktuppgifter till personer inom verksamheten som kan besvara frågor från presumtiva medarbetare.

Jessica Björk
Verksamhetschef.
Telefon: 010-104 86 78 eller 0703-48 70 57
jessica.bjork@regionostergotland.se