Region Östergötland

Jobba på vårdcentralen Österbymo

Är du intresserad av människor och tycker om ett omväxlande arbete? Då tror vi du kan trivas på Österbymo vårdcentral!

Det här är vi

Vårdcentralen Österbymo ligger i södra delen av Östergötland och har 15 medarbetare och cirka 3 100 listade patienter. På vårdcentralen finns läkarmottagning, telefonrådgivning, distriktssköterskemottagning och BVC. Vi har en rad specialistmottagningar, bland annat diabetes, astma, dietist, inkontinens och samtalsmottagning för psykisk ohälsa.

Så här jobbar vi tillsammans:

Vi arbetar med ett tydligt teamsamarbete mellan våra olika yrkeskategorier för att kunna erbjuda en bra hälso- och sjukvård och en god tillgänglighet utifrån vårdgarantin. Vi har ett preventivt, hälsofrämjande arbetssätt där patienterna stimuleras till eget ansvar för sin hälsa genom att vi erbjuder råd och stöd till förändring.

Så här är det att jobba hos oss:

Här har vi ett öppet klimat där alla är delaktiga och har olika ansvarsområden. Vi arbetar ständigt med förbättringsarbete och kompetensutveckling för alla yrkeskategorier. För att du ska trivas hos oss tror vi att du är flexibel och noggrann, uppskattar ett omväxlande arbetstempo och kan möta människor i livets alla skeenden på ett fördomsfritt sätt. På vår arbetsplats har alla ett nära samarbete vilket ger oss ett stimulerande, roligt och varierande arbete.

Om Ydre kommun

I Ydre väntar äventyr, kultur och natursköna upplevelser i den omväxlande och vackra Ydrebygden. På sommaren kan du njuta av bad i någon av Ydres vackra sjöar. Österbymo är centralorten i Ydre kommun. Här finns en mycket god och väl samlad samhällsservice och kommersiell service. Kommunikationerna är goda med buss mot Tranås och Eksjö.

Kontaktuppgifter:

Göran Schedvin, verksamhetschef, 010-103 59 25
Camilla Samuelsson, vårdenhetschef, 010-103 68 58