Region Östergötland

Jobba på vårdcentralen Kisa

Är du intresserad av människor och tycker om omväxlande arbete? Då tror vi att du kommer att trivas på Kisa vårdcentral!

Det här är vi

Vårdcentralen Kisa ligger strax intill riksväg 34 i norra delen av Kisa. Vi har 35 medarbetare och cirka 9 000 listade patienter. På vårdcentralen finns läkarmottagning, telefonrådgivning, distriktssköterskemottagning och BVC. Vi har också en rad specialistmottagningar som exempelvis diabetes, astma, dietist, inkontinens och samtalsmottagning för psykisk ohälsa.

Så här jobbar vi tillsammans

Vi arbetar med ett tydligt teamsamarbete mellan våra olika yrkeskategorier för att kunna erbjuda en bra hälso- och sjukvård och en god tillgänglighet utifrån vårdgarantin. Vi har ett preventivt, hälsofrämjande arbetssätt där patienterna stimuleras till eget ansvar för sin hälsa genom att vi erbjuder råd och stöd till förändring. Exempelvis har vi ett blodtrycksrum dit man kan gå kostnadsfritt och utan tidsbeställning för att själv kontrollera blodtryck, längd, vikt, BMI och midjemått.

Så här är det att jobba hos oss

Vi har ett öppet klimat där alla är delaktiga och har olika ansvarsområden. Vi arbetar ständigt med förbättringsarbete och kompetensutveckling för alla yrkeskategorier. För att du ska trivas hos oss tror vi att du är flexibel och noggrann, uppskattar ett omväxlande arbetstempo och kan möta människor i livets alla skeenden på ett fördomsfritt sätt. På vår arbetsplats har alla ett nära samarbete vilket ger oss ett stimulerande, roligt och varierande arbete.

Om Kinda kommun

I Kinda kommun väntar äventyr, kultur och natursköna upplevelser i den omväxlande och vackra Kindabygden. På sommaren kan du njuta av bad i någon av Kindas vackra sjöar. På vintern kan du åka slalom i Tolvmannabacken i Kisa.

Centralorten heter Kisa. Övriga orter är Rimforsa, med sin närhet till Linköping, samt Horn, Hycklinge och Björkfors som ligger likt ett pärlband runt Kinda kanal och dess sjösystem. Kommunikationerna är goda med både tåg och buss mot Kalmar och Linköping.

I Kinda finns ett stort utbud när det gäller mat – allt från restauranger med lyxiga flerrätters-middagar till mysiga caféer.

Kontaktuppgifter:

Susanne Svärm, verksamhetschef, 010-103 59 25
Susanne Karlsson, vårdenhetschef, 010-103 59 16