Region Östergötland

Jobba på vårdcentralen Ekholmen

Är du intresserad av människor och tycker om ett omväxlande arbete? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss på vårdcentralen Ekholmen.

Det här är vi

Vårdcentralen Ekholmen ligger i södra delen av Linköping i närheten av Ekholmens centrum. På vårdcentralen har vi cirka 21 000 listade patienter och här arbetar cirka 70 personer. På Ekholmen finns läkarmottagning, telefonrådgivning, distriktssköterskemottagning, familjecentral, sekretariat, BVC och övriga specialistmottagningar som diabetes, astma, dietist, inkontinens, kurator och medicinsk fotvård.

Så här jobbar vi tillsammans

Vi arbetar med prevention, hälsa och sjukvård och en god tillgänglighet utifrån vårdgarantin. Vi har ett hälsofrämjande arbetssätt där patienterna stimuleras till eget ansvar för sin hälsa genom att vi erbjuder råd och stöd till förändring. På vårdcentralen finns ett blodtrycksrum, ”Manschetten”, dit man kan gå kostnadsfritt och utan tidsbeställning för att själv kontrollera blodtryck, längd, vikt, BMI och midjemått. Vårdcentralen är indelad i tre olika team med blandade yrkeskategorier.

Så här är det att jobba hos oss

Här har vi ett öppet klimat där alla är delaktiga och har olika ansvarsområden. Vi arbetar ständigt med förbättringsarbete och kompetensutveckling för alla yrkeskategorier. För att du ska trivas hos oss tror vi att du är flexibel och noggrann, uppskattar ett omväxlande arbetstempo och kan möta människor i livets alla skeenden på ett fördomsfritt sätt. På vår arbetsplats har alla ett nära samarbete vilket ger oss ett stimulerande, roligt och varierande arbete.

Kontaktuppgifter till personer inom verksamheten som kan besvara frågor från presumtiva medarbetare.

Kontaktuppgifter

Anna Segernäs Kvitting tf verksamhetschef, 010-103 00 00