Region Östergötland

Jobba på Teknikförvaltning stödsystem

Teknikförvaltningen planerar arbetet framför skärm

Vill du arbeta i gränslandet mellan IT och verksamhet? Inom Teknikförvaltning Stödsystem finns stora utvecklingsmöjligheter, och möjligheter att bredda sin kompetens.

Det här är vi

Vi kan erbjuda dig ett intressant och utvecklande arbete inom IT med fokus på den tekniska delen av förvaltning av några av våra IT-system. Teknikförvaltning Stödsystem hjälper verksamheterna i Region Östergötland med IT-stöd, för att underlätta det dagliga arbetet för alla yrkesgrupper.
I vårt område ingår bland annat stöd för Region Östergötlands intranät, externa webbplats, ärendehanteringssystem, SharePoint samt den externa vårdgivarwebben. Dessutom förvaltar vi avvikelsehanteringssystemet Synergi som används flitigt för att följa upp och hitta åtgärder för att reducera avvikelser i verksamheten. Vi arbetar också med införande av nya system utifrån kundbehov samt med konfiguration och drift. På vår enhet arbetar systemvetare, ingenjörer och tekniker inom IT-drift och systemförvaltning.

Så här jobbar vi tillsammans

Arbetet med systemen är organiserat i förvaltningsobjekt där flera tekniker gemensamt ansvarar för vidareutveckling och drift mot en viss verksamhet eller profession. Samarbetet med verksamheten på alla nivåer sker genom förvaltningsledare och verksamhetsnära resurser enligt Region Östergötlands styrmodell. I ditt uppdrag samarbetar du med verksamheten, kollegor vid IT samt med olika leverantörer.

Så här är det att jobba hos oss

Som ny hos oss får du en introduktion där dina närmaste kollegor som hjälper dig att komma tillrätta. Du får också en introduktion enhetens uppdrag och vår organisation som samtidigt ger dig grunden för att bygga ditt nätverk inom vår organisation.

Som tekniker eller förvaltningsledare IT arbetar du i en grupp där det är högt i tak och där eget ansvar och lösningsfokus är två starka drivkrafter. Du kommer att utvecklas genom att arbeta med problemlösning tillsammans med dina kollegor. Har du viljan och ambitionen finns stora utvecklingsmöjligheter och chanser att bredda eller fördjupa din kompetens.
Vi fäster stor vikt vid att våra medarbetare kan samarbeta bra med andra och har förmågan att kommunicera med såväl tekniker som verksamhet.

Kontakt

Bild på Ingrid Hallander

Ingrid Hallander

Enhetschef

010-103 02 47

e-post