Region Östergötland

Jobba på Rehab väst

Vill du jobba med rehabilitering och hälsofrämjande insatser med hög kvalitet? Då är Rehab väst något för dig.

Det här är vi

Rehab väst är en samlad organisation för rehabilitering i Närsjukvården i västra Östergötland. Vi bedriver en bred verksamhet inom framför allt primärvård och specialiserad öppenvård. Vi har enheter i Motala, Mjölby, Vadstena och Ödeshög. Vi ansvarar även för rehabilitering i slutenvården på Lasarettet i Motala och i den specialiserade hemsjukvården.

Så här jobbar vi

Hos oss arbetar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, logopeder, kuratorer, undersköterskor och administratörer. Vi utgår från personcentrerad vård och med vår samlade kompetens erbjuder vi rehabilitering och hälsofrämjande insatser med ett helhetsperspektiv. Vi har ett nära samarbete med varandra och med andra kliniker och vårdgrannar, vilket ger oss ett roligt och omväxlande arbete.

Så här är det att jobba hos oss

Vi är i ständig utveckling, så här kommer du både utveckla och utvecklas. På vår arbetsplats är vi lyhörda och har förtroende för varandras kompetens och förmågor. Vi har ett öppet klimat och högt i tak. Vår förväntan är att alla tar ansvar för sitt arbete och för att utveckla sig själv och sin arbetsplats. Som ny medarbetare får du en ordentlig introduktion för att känna dig trygg att kunna ge god kvalitet i ditt arbete.

Som medarbetare är du vår främsta styrka och vi jobbar ständigt för att tillsammans skapa en arbetsmiljö där vi har goda förutsättningar att må bra, trivas och göra ett bra jobb.

Vill du veta mer?

Är du intresserad av att veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Ta kontakt med någon av oss så berättar vi gärna mer. Se kontaktuppgifter till respektive område.

Kontakt

Bild på Therese Johansson

Therese Johansson

Verksamhetschef

010-104 7334

e-post

Patienter hänvisas till 1177.se

Bild på Maria Pernhage Billenius

Maria Pernhage Billenius

Enhetschef

010-104 78 40

e-post

Bild på Emelie Blixt-Rosenlund

Emelie Blixt-Rosenlund

T f verksamhetschef

010-104 80 15

e-post

Bild på Petra Bergqvist

Petra Bergqvist

Enhetschef

010-104 91 33

e-post