Region Östergötland

Jobba på LAH i Norrköping

Patientmöte i hemmet

Vill du vara med och göra skillnad för våra patienter? Vi är ett härligt team som värdesätter allas kunskaper och erfarenheter, där du får möjlighet att utvecklas i avancerad palliativ vård. Kom och bli en del av oss.

Det här är vi

LAH Norrköping bedriver specialiserad hemsjukvård dygnet runt. Våra patienter har tumörsjukdomar och andra kroniska sjukdomstillstånd och behöver palliativ vård och medicinska insatser i stor omfattning. För att kunna bedriva en så heltäckande vård som möjligt har vi också en slutenvårdsenhet, Linnea-enheten, med fyra vårdplatser.

Vi arbetar i multiprofessionella team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, familjeterapeut, kurator och sekreterare. Det gör vi för att uppnå en helhetssyn, skapa flexibilitet och hitta individuella vårdlösningar.

Som sjuksköterska och undersköterska hos oss ger du patienterna en helt ny dimension av helhetsvård, och ser till hela människan och de närstående. Med teamets stöd ansvarar du för att omvårdnaden i varje given situation är av god kvalitet och utgår från patientens enskilda behov och resurser.

Så här jobbar vi tillsammans

Vi arbetar patientcentrerat. Arbetet är förlagt till patientens hem, där du arbetar med en patient i taget, och till vår avdelning Linnéaenheten. Vi arbetar aktivt tillsammans med förbättringsarbeten, arbetsmiljöfrågor och teamets funktion.

Så här är det att jobba hos oss

Hos oss erbjuds du ett introduktionsprogram och en mentor. Inom kliniken finns mångårig erfarenhet av palliativ specialistvård med team som är en resurs utöver mentorskapet.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är ett genuint intresse av palliativ vård för att kunna ge den vård och trygghet som våra patienter behöver. Det förutsätter att du som person är trygg i dig själv, strukturerad i ditt arbetssätt, att du ser möjligheter med förändringar och har god samarbetsförmåga. Du talar och skriver svenska obehindrat.

Kontaktuppgifter

Vårdenhetschef Pernilla Johansson
e-post:Pernilla.K.Johansson@regionostergotland.se, tele:010-104 19 81

Denna webbplats