Region Östergötland

Jobba på LAH i Mjölby

Vill du ta stort ansvar och arbeta med specialiserad vård i patienternas eget hem? Då tror vi att du skulle trivas hos oss på LAH Mjölby.

Det här är vi

LAH Mjölby ger specialiserad hemsjukvård till patienter som tillhör Mjölby, Boxholm och Ödeshögs kommuner. Vi har ett nära samarbete med olika aktörer och vårdgrannar för att kunna ge våra patienter en personcentrerad vård.

Så här jobbar vi tillsammans

Vårt uppdrag är att ge hemsjukvård dygnet runt till palliativa patienter i alla åldrar. Att jobba i patienternas hem är roligt, omväxlade och utvecklande. Vi använder mycket medicinsk teknik. Vi arbetar tillsammans i ett multiprofessionellt team runt patienten. Teamet består av läkare, sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator och vårdadministratör. Alla våra patienter har en kontaktsköterska som har ett yttersta ansvar över patienten, vilket ger dem en stor trygghet.

Så här är det att jobba hos oss

På vår arbetsplats har vi ett öppet klimat där alla är delaktiga och har olika ansvarsområden. Det är viktigt för oss att reflektera hur dagen har varit, varje dag. Hos oss har du möjlighet att gå adekvata utbildningar och du får chansen att växa i ditt uppdrag.

För att jobba hos oss ska du ha god förmåga att samarbeta och du ska trivas med variation i arbetet. Vi tror att du har en stark drivkraft att arbeta självständigt, i varierat tempo, och kan göra bedömningar i patientens hem. Som ny sjuksköterska har du möjlighet att få en bra inskolning tills du känner dig säker i ditt arbete. Du får bra handledning av en mentor som du alltid kan vända dig till. Vi arbetar i ett bonussystem 90/10 som innebär att du får tid för återhämtning.

LAH Mjölby tillhör medicinska specialistkliniken i Motala. Vår lokal ligger i Mjölby. Kollektivtrafiken gör det enkelt att åka till Mjölby. 

Kontaktuppgifter

Vårdenhetschef Elaine Wiklund
Telefon: 010-104 85 27
E-post: Elaine.Wiklund@regionostergotland.se