Region Östergötland

Jobba på Kardiologiska kliniken i Linköping

Vill du vara med och skapa framtidens hjärtsjukvård? På kardiologiska kliniken får du ett spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter, i en miljö präglad av närhet till vidareutbildning och forskning.

Det här är vi

Vi kan erbjuda dig ett intressant och utvecklande arbete på en av Sveriges främsta kliniker inom hjärtsjukvård. Utöver det länsövergripande ansvaret för hjärtsjukvård bedriver vi även högspecialiserad hjärtsjukvård och en så kallad riksspecialitet. I samverkan med medicinska fakulteten driver vi forskning och utveckling av internationell klass. Vi är också ett utbildnings- och kompetenscentrum för hela sydöstra sjukvårdsregionen. På vår klinik arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, dietist, kurator, vårdadministratörer samt ett antal funktioner med specialuppdrag.

Så här jobbar vi tillsammans

Arbetet kring patienten på våra avdelningar är organiserat i vårdlag där sjuksköterskor, undersköterskor och läkare arbetar person- och patientnära. Vi bedriver också verksamhet på Seldingerenheten som gör olika typer av ingrepp organiserat kring åtta lab och en poliklinisk övervakningssal. Förutom slutenvård har vi en betydande del polikliniska besök. Dels inom Seldingerenhetens dagvårdsverksamhet och dels på vår mottagning där besöken är fördelade på läkarmottagningar, specialistsköterskemottagningar, dietist, kurator samt sjukgymnastik.

Våra tjänster består av rotation mellan olika verksamheter vilket ställer krav på flexibilitet, nyfikenhet och en vilja att ständigt lära nytt. Kliniken har ett nära samarbete med Fysiologiska kliniken och Thorax-Kärlkliniken men även andra kliniker, både på Universitetssjukhuset och utanför.

Så här är det att jobba hos oss

Kliniken brukar ofta beskrivas som utvecklingsinriktad med en positiv atmosfär som sitter i väggarna, högt i tak och hög kompetens. Vi fäster stort vikt vid att du samarbetar bra med andra människor och har en god kommunikativ förmåga.  

Läs artikeln om oss på Kardiologiska kliniken i Linköping i Framtidens Karriär >>

Kontakt

Bild på Lars Karlsson

Lars Karlsson

Verksamhetschef

010-103 42 93

e-post

Patienter hänvisas till 1177.se

Bild på Kristin Ek

Kristin Ek

Vårdchef

010-103 35 79

e-post

Patienter hänvisas till 1177.se

Bild på Lotta Brynte

Lotta Brynte

Vårdenhetschef

010-103 72 06

e-post

Patienter hänvisas till 1177.se

Bild på Anita Petersson

Anita Petersson

Vårdenhetschef

010-103 53 27

e-post

Patienter hänvisas till 1177.se

Bild på Johanna Brodin

Johanna Brodin

Vårdenhetschef

010-103 93 87

e-post

Patienter hänvisas till 1177.se

Bild på Marie Kennemyr Ekström

Marie Kennemyr Ekström

Vårdenhetschef

010-103 60 43

e-post

Patienter hänvisas till 1177.se

Andra webbplatser