Region Östergötland

Jobba på IVA/Postop i Linköping

Vill du bli en del av ett professionellt och målmedvetet team som arbetar med högspecialiserad intensivvård i teknikens, medicinens och omvårdnadens framkant?

Trivs du i en spännande miljö där flexibilitet och kreativitet flödar? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss på IVA/Postop.

Det här är vi

Intensivvårdsavdelningen (IVA) är en del av anestesi- operations och intensivvårdskliniken (ANOPIVA). IVA har åtta vårdplatser och en postoperativ avdelning (Postop) med dygnet-runt-verksamhet. IVA är en av sjukhusets mest kvalificerade avdelningar för övervakning, diagnostik och behandling av patienter i alla åldrar med svåra och ofta livshotande sjukdomstillstånd.

Kliniken bedriver en högteknologisk vård med ständig verksamhetsutveckling. Till vår postoperativa enhet, Postop, kommer patienter för övervakning dygnet runt efter operationer eller andra undersökningar som har skett under narkos. Här vårdas både inneliggande och polikliniska patienter. Vi som arbetar på kliniken är läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter och vårdadministratörer.

Så här är det att jobba hos oss

Att arbeta på IVA/Postop är varierat och vi växlar mellan avancerad intensivvård, postoperativ vård och en anhörigstödjande roll.

För att du ska trivas hos oss tror vi att du är flexibel och noggrann, uppskattar ett högt arbetstempo och kan möta människor i livets alla skeenden på ett fördomsfritt sätt. Vi erbjuder dig ett individuellt anpassat introduktionsprogram, schemalagda studiedagar och regelbunden fortbildning. Du har stor möjlighet att påverka dina arbetstider då vi har poängsystem och individuella scheman.

Kontaktuppgifter

 

Camilla Sturnegk
Vårdenhetschef
Telefon: 010-103 45 50

Linda Älåker
Vårdenhetschef
Telefon: 010-103 14 55

 

 

 

Denna webbplats