Region Östergötland

Jobba på Geriatriska kliniken i Norrköping

Jobba på Geriatriska kliniken i Norrköping

På Geriatriska kliniken arbetar vi i små team, med hög samverkan mellan olika professioner och alltid med patienten i fokus. Det finns ett stort engagemang för utveckling och forskning på vår klinik.

Det här är vi

Geriatriska kliniken består av en mottagning med inriktning på kognitiva sjukdomar och Parkinsons sjukdom (för personer äldre än 70 år) samt en geriatrisk akutvårdsavdelning (GAVA). Inom kliniken finns även ett mobilt geriatriskt team – Alma Mobilt.

Så här jobbar vi tillsammans

Teamen arbetar utifrån Comprehensive Geriatric Assessment (CGA), som är detsamma som personcentrerad vård. Alla våra professioner arbetar enligt modellen patientnära vård. Vi arbetar i mindre team och har ett helhetstänk runt patienten, vilket viktigt för oss. Vi fokuserar inte bara på diagnos utan även på det sociala och existentiella.

Det finns många karriärvägar inom kliniken, exempelvis specialistutbildningar, rotation eller egen forskning. Vi har ett nära samarbete med andra kliniker vilket ger ett stimulerande, roligt och omväxlande arbete.

Kliniken har gjort ett gediget arbete för att bli Silviacertifierade under våren 2022.

Så här är det att jobba hos oss

Hos oss kommer du till du en arbetsplats där det finns utrymme för glädje och skratt, samtidigt som vi har stor empati och omsorg om den äldre sköra patienten.

Du blir en del av en lärande miljö med stora möjligheter till utveckling. Vi tror att du har en positiv inställning och god samarbetsförmåga samt att du kan hantera olika situationer på ett konstruktivt sätt. Det är viktigt för oss att du tycker om att arbeta i team och att du känner ett engagemang kring att arbeta med sköra, äldre, akut sjuka patienter.

Kontaktpersoner

Vårdenhetschef mottagning
Alexandra Ekengren
010-104 20 91

Tf vårdenhetschef GAVA
Susanne Svensson
010-104 31 27

Kontakt

Bild på Alexandra Ekengren

Alexandra Ekengren

Tf verksamhetschef

010-104 20 91

e-post

Andra webbplatser