Region Östergötland

Jobba på 1177

Sjuksköterska med headset

Välkommen till en unik arbetsplats där alla som arbetar är sjuksköterskor.

Det här är vi

Vår värdegrund är: "Professionalism, ansvarstagande, bemötande, respekt".

1177 är en nationell tjänst som bedrivs dygnet runt i alla regioner i Sverige. Vi besvarar samtal från flera läns befolkningar. Via tjänsten gör sjuksköterskorna kvalificerade medicinska bedömningar, ger egenvårdsråd och hänvisar till rätt vårdnivå.

Till din hjälp i arbetet har du ett symtombaserat beslutsstöd och följer en strukturerad samtalsprocess.

Så här jobbar vi tillsammans

På enheten är alla medarbetare involverade i ett omfattande kvalitets- och utvecklingsarbete i enlighet med LEAN.

Vi arbetar i en öppen kontorsmiljö nära resecentrum i Linköping med utmärkta pendlingsmöjligheter. Arbetsklimatet hos oss är öppet där alla månar om varandra och vid behov hjälps åt med svåra bedömningar.

Så här är det att jobba hos oss

Hos oss genomgår du som nyanställd ett gediget introduktionsprogram med både teoretisk och praktisk utbildning. Du får två personliga handledare som du har som stöd och bollplank. Vi är måna om att skapa så goda förutsättningar som möjligt för att våra sjuksköterskor ska känna sig trygga i sin roll.

Som anställd hos oss har du önskeschema vilket innebär att du själv lägger förslag till schema utifrån fastställda regler. Därigenom har du stor möjlighet att påverka din lön genom hur du förlägger sin arbetstid.

Under varje schemaperiod, á 10-12 veckor, har du under två arbetsdagar möjlighet till personlig kompetensutveckling genom till exempel hospitering, handledning i samtalsmetodik eller uppföljning av egna rådgivningssamtal.

Som sjuksköterska hos oss bör du ha en bred erfarenhet, gedigna medicinska kunskaper och god förmåga att kommunicera med patienter eller deras företrädare. Vi ser gärna att du har någon specialistutbildning.

Rådgivning per telefon kräver en väl utvecklad samtalsteknik, ett aktivt lyssnande och en förmåga att ta självständiga beslut.

Om du är intresserad av 1177, kontakta oss gärna:

Verksamhetschef Anna Sandstedt 010-103 66 62

Vårdenhetschef  Katarina Yngve 010-103 80 08

Vårdenhetschef Marie Matthys 010-103 80 88

Kontakt

Bild på Anna Sandstedt

Anna Sandstedt

verksamhetschef

010-103 66 62

e-post