Samlad information om coronaviruset i Östergötland

Senaste om covid-19 och vaccination

Här kan du se statistik över covid-19 och vaccination i Östergötland. Varje torsdag publiceras också en sammanfattning av läget i länet just nu.

Rött och vitt varningstecken

Allmänna råd i hela landet

Alla har en skyldighet att vidta åtgärder för att förhindra smittspridning. Det gäller även vid firande av högtider.

Man som får vaccin

Vaccination mot covid-19

Undrar du vilka som erbjuds vaccination just nu? Läs mer om vaccineringen i Östergötland och de olika faserna på 1177.se

Kollage med tre porträttbilder av medarbetare i Region Östergötland.

Ett år med pandemin

Den 9 mars 2020 konstaterades det första fallet av covid-19 i Östergötland. Ta del av våra medarbetares berättelser från ett år vi aldrig kommer att glömma.

Samlad information om coronaviruset i Östergötland

Samlad patientinformation om covid-19

Här samlas information om coronaviruset och covid-19 till patienter och invånare.

Bild på människor som går på övergångsställe i stadsmiljö.

Omstart Östergötland

Region Östergötlands insatser för att lindra effekterna av pandemin.

Framsida på tidningen Hälsotecken

Hälsotecken tema vaccination

Vaccin ger skydd mot allvarlig sjukdom och död i covid-19. Alla invånare som har fyllt 18 år kommer att erbjudas vaccinationen. Hur går det till? Läs i Hälsotecken.