Region Östergötland

Goda exempel

Idéer som föds i den dagliga verksamheten och baseras på ett verkligt behov är ofta de bästa.

Vi vet att de bästa idéerna ofta kommer från dem som behöver dem. I vardagen, mitt i patientbesöket, på mötet som handlar om något helt annat. Innovation är inte konstigare än att man formulerar ett förslag på något som kan bli bättre än det är just nu. Förslaget kan handla om ett nytt sätt att arbeta, en ny produkt eller en tjänst som någon kan göra åt någon annan.

Vi hjälper goda idéer att gro

I Region Östergötland hjälper vi till att odla dina idéer. Till din hjälp finns det kompetenta medarbetare som sköter utbildningar, företagskontakter och erbjuder riskfria men realistiska testmiljöer. Genom dem kan din idé komma vidare.

Under länkarna i vänsterspalten hittar du några exempel på goda idéer som har blivit verklighet med stöd från Region Östergötlands innovationsverksamheter. En del idéer kommer från patienter, andra från medarbetare som ser ett behov. .Några fall är också exempel på hur Region Östergötland hittat innovativa sätt att möta nya situationer. Alla idéer kanske inte kan kommersialiseras men de kan ändå underlätta vardagen för människor

Kontakt

Bild på Magnus Stridsman

Magnus Stridsman

Enhetschef Test och innovation

010-103 22 51

e-post