Region Östergötland Hjälpmedel för handikappade

Innovationer i vården

Inom vården finns det gott om exempel på kreativa lösningar. Men många goda idéer blir inte kända och kommer därför inte heller patienterna till del.

Därför har Region Östergötland samordnat en rad verksamheter som stöttar innovationsarbetet. Tillsammans med engagerade patienter och nytänkande personal uppmuntrar och stöttar vi goda idéer som kan utveckla vården.

Den bästa idén kommer från dig

Vi vet att de bästa idéerna ofta kommer från dem som behöver dem. I vardagen, mitt i patientbesöket, på mötet som handlar om något helt annat. Innovation är inte konstigare än att man formulerar ett förslag på något som kan bli bättre än det är just nu. Förslaget kan handla om ett nytt sätt att arbeta, en ny produkt eller en tjänst som någon kan göra åt någon annan.

Vi hjälper goda idéer att gro

I Region Östergötland hjälper vi till att odla dina idéer. Till din hjälp finns det kompetenta medarbetare som sköter utbildningar, företagskontakter och erbjuder riskfria men realistiska testmiljöer. Genom dem kan din idé komma vidare.

Oberoende om du är entreprenör, patient, medarbetare eller närstående vill vi stötta dig på vägen från idé till färdig produkt eller tjänst. Arbetar du professionellt med en idé som du tror på och vill testa din idé i vården – då har du också kommit rätt. Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda för tjänster och göra för att stötta just din innovation.

Kontakt

Bild på Eva Eriksson

Eva Eriksson

Innovationsrådgivare

010-103 05 73

0722-01 12 79

e-post

Bild på Magnus Stridsman

Magnus Stridsman

Enhetschef Test och innovation

010-103 22 51

e-post

Denna webbplats