Demokrati & insyn

Bildlänk till regionfullmäktige den 22 november

Regionfullmäktige

Regionfullmäktige sammanträder den 20 april klockan 09:00. Följ direktsändningen här.   

 

Bilden visar ett par händer på en keyboard

Lämna synpunkter

Välkommen att lämna synpunkter på Region Östergötland och dess verksamheter till din politiker via e-post, telefon eller sociala medier. 

 

Bilden visar händer som bläddrar i en gammal bok

Vad dog farfars farmor av?

Du vet väl att Regionarkivet har äldre patientjournaler och andra handlingar som du kan ta del av för din släktforskning. 

 

 • Förstärkningsläge i Region Östergötland

  Region Östergötland gick på onsdagen upp i förstärkningsläge på regional nivå. Vi har ett allvarligt läge med hög belastning, säger Jessica Frisk, regional sjukvårdsledare.

  21 april 2021


 • Årsredovisningen för 2020 beslutad

  Nu är Region Östergötlands årsredovisning för 2020 fastställd. Den sammanfattar regionens verksamhet och ekonomiska resultat under det gångna året. Ett år som har varit minst sagt annorlunda.

  21 april 2021


 • Åtta av tio invånare över 65 är vaccinerade

  Tack vare den höga vaccinationstakten de senaste veckorna har Region Östergötland redan uppnått målet att 80 procent av invånarna över 65 år ska vara vaccinerade den 16 maj.

  20 april 2021


 • Dags för 60-64-åringar att vaccinera sig

  Region Östergötland släpper nu på nästa grupp för vaccinering. Nu erbjuds även personer i åldern 60-64 år att boka tid för vaccination. Brevet med erbjudandet går ut via digitala brevlådor under fredagen och med vanlig post de närmaste dagarna.

  16 april 2021


 • Nu inleds vårdvalet inom ögonsjukvården

  Nu har hälso- och sjukvårdsnämnden beslutat att godkänna regelboken för vårdval inom ögonsjukvården. Därmed kan aktörer som vill bedriva ögonsjukvård i Östergötland ansöka om auktorisation. Målet är att öka tillgängligheten för en allt större patientgrupp.

  14 april 2021