Landstinget i Östergötland

Stöd till dansproduktioner och dansarrangemang

Produktionsstöd

Professionella dansare, koreografer och fria dansgrupper/kompanier kan söka produktionsstöd från "potten" Fria professionella scenkonstaktörer. 200 000 kr är avsatt till och 2 mars 2017 kl 16.00 ska ansökan vara inlämnad hos Region Östergötland.

Arrangörsstöd

Under 2017 går Dans i Öst in med ett arrangörsstöd till arrangörer som arrangerar professionella dansföreställningar. Arrangörsstödet täcker upp kostnader för resor och boendekostnader för de grupper som inte är bosatta i Östergötland. När dansföreställningar arrangeras i förskola och skola men även offentliga föreställningar både för barn, unga eller vuxna kan arrangören söka medel från den regionala arrangörsgarantin som administreras av Riksteatern Östergötland.

Projektstöd

Har du en idé som berör dans, ett projekt eller ett arrangemang – kontakta dansutvecklare Anna Ljung.

Bild på Anna Ljung

Anna Ljung