Landstinget i Östergötland

Hur kan vi underlätta inträde på arbetsmarknaden?

28 mars 2017, 08:30 - 12:00

Plats: Scandic Frimurarehotellet, St Larsgatan, Linköping
Aktivitet: Workshop
Kategori: Näringsliv & arbetsmarknad, Regional utveckling

Europeiska Socialfonden har en ny utlysning som heter "Underlätta inträde på arbetsmarknaden i Östra Mellansverige, och som sker inom ramen för programområde 2.

Målgruppen för utlysningen är kvinnor och män i åldern 15-64 år som står särskilt långt från arbetsmarknaden, i många fall med en sammansatt problematik. Projekten ska leda till att individen ska komma i arbete, utbildning eller närmare arbetsmarknaden. För mer info om utlysningen:

Region Östergötland bjuder nu in till en workshop med syfte att:

• Ge information om utlysningen.
  • Lyfta fram de projektidéer som finns hos er aktörer och tillsammans spåna vidare kring dessa eller fånga upp nya idéer för att få fram projekt.

Om du har en projektidé som du vill presentera kontakta Catherine Szabó

Datum :Tisdagen den 28 mars

Tid: kl 08.30-12.00

Plats: Scandic Frimurarehotellet, St Larsgatan, Linköping

Målgrupp: Aktörer som på olika sätt är intresserade av att bidra till, medverka i eller äga projekt kring dessa områden.

Anmälan : senast den 23 mars. Länk till anmälan >>>

Seminarierna är gratis och vi bjuder på förmiddagsfika. Frågor besvaras av Catherine Szabó, tel: 010-103 65 29, e-post: catherine.szabo@regionostergotland.se

Bild på Catherine Szabó

Catherine Szabó