Landstinget i Östergötland

ReAct! Actions moving till Motala

[2017-03-20]

Under två veckor står dans och skapande i fokus när danskompaniet ReAct! Actions moving besöker Motala. Välkommen på kick-off måndagen den 20 mars för presentation av konceptet Moving City.

Tillsammans med lokala volontärer ska ReAct! Actions moving under vecka 12 och 13 skapa en dansföreställning någonstans i staden. Den går under namnet Moving City – Motala och visas upp den 1 och 2 april.

Konceptet Moving City består dels av den två veckor långa skapandeprocessen, dels av föreställningen som skapandet leder fram till. Syftet är att fånga stadens själ och dess invånare, vilket ReAct! gör tillsammans med danselever från Motala Kulturskola. Tanken är att eleverna - och andra motalabor - ska få möjlighet att tycka till om vad som är Motalas själ och hur det är att leva i Motala.

Välkommen på kick-off med presentation av Moving City och programmet. Bakom inbjudan står ReAct!, Motala kommun och Dans i Öst, samtliga med representanter på plats.

Tid: Måndagen den 20 mars klockan 17.30
Plats: Motala bibliotek

För mer information kontakta:

Anna Ljung, dansutvecklare,
anna.ljung@regionostergotland.se

Hannah Gruffman, kulturchef i Motala
hannah.gruffman@motala.se

För förhandsintervjuer kontakta Anton Lejon, medlem i ReAct!
info@reactactions.com